woensdag 9 april 2014

Entrecote met tagliatelle

Entrecote met tagliatelle

 
4 stuks biologische entrecote
400 g biologische (spelt)tagliatelle
500 g boerenkool, spinazie of brandnetel
1 ui
2 teentjes knoflook
250 ml slagroom
200 g Hollandse blauwschimmel kaas
2 el roomboter
olijfolie
 
 
1 Breng in een ruime pan voldoende water aan de kook en kook de tagliatelle beetgaar.
2 Snijd ondertussen de bladgroenten in repen. Snipper de ui en de knoflook en snijd de kaas in blokjes.
3 Fruit de uien en de knoflook in 3 el olijfolie kort aan.
4 Voeg de bladgroenten toe, blus af met een scheut water en laat het geheel met de deksel op de pan 5 min garen.
5 Verwarm ondertussen de boter in een (ijzeren) koekenpan en bak hierin de entrecotes naar wens.
6 Voeg de slagroom en de kaas toe aan de groenten. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is, voeg de tagliatelle toe en breng op smaak met zout en peper.
7 Serveer de tagliatelle met de dun gesneden entrecotes.
 
Ook lekker zonder vlees!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten