Spaghetti met asperges en rivierkreeft
- 300 g spaghetti (gebruik ook eens spaghetti van kamut, quinoa, kastanje meel, etc.)
- 1 kg asperges (omdat ik de asperges toch in kleine stukken snijd gebruik ik 'soepasperges' dat is B-kwaliteit en daarom goedkoper)
- ca. 200 g rivierkreeftjes (diepvries)
- ca. 200 g gerookte zalmsnippers
- 2 teentjes biologische knoflook
- Dille vers of droog
- 50 g biologische roomboter
- keltisch zeezout
- Schil de asperges, snijd ze in kleine stukjes en kook ze beetgaar.
- Kook de spaghetti.
- Snipper de knoflook en de dille.
- Smelt de roomboter op laag vuur en voeg hier de knoflook en de rivierkreeftjes aan toe.
- Voeg na 3 min de asperges en spaghetti toe.
- Breng op smaak met keltisch zeezout en dille.
- Serveer de spaghetti met de gerookte zalmsnippers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten