dinsdag 14 juni 2016

Spaghetti met asperges en rivierkreeft


  • 300 g spaghetti (gebruik ook eens spaghetti van kamut, quinoa, kastanje meel, etc.)
  • 1 kg asperges (omdat ik de asperges toch in kleine stukken snijd gebruik ik 'soepasperges' dat is B-kwaliteit en daarom goedkoper)
  • ca. 200 g rivierkreeftjes (diepvries)
  • ca. 200 g gerookte zalmsnippers
  • 2 teentjes biologische knoflook
  • Dille vers of droog
  • 50 g biologische roomboter
  • keltisch zeezout 

  1. Schil de asperges, snijd ze in kleine stukjes en kook ze beetgaar.
  2. Kook de spaghetti.
  3. Snipper de knoflook en de dille.
  4. Smelt de roomboter op laag vuur en voeg hier de knoflook en de rivierkreeftjes aan toe.
  5. Voeg na 3 min de asperges en spaghetti toe.
  6. Breng op smaak met keltisch zeezout en dille.
  7. Serveer de spaghetti met de gerookte zalmsnippers.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten