recept voor 1 persoon
- 1 kleine courgette (Zucchini)
- 1 teentje knoflook (Knoblauch)
- 250 tot 300 g struisvogelbiefstuk (Steak vom Strauss)
- 1 el roomboter (Bio Butter)
- tamari sojasaus (Tamari Sojasauce)
- keltisch zeezout (Meersalz)
- Snijd de struisvogelbiefstuk met een groot scherp mes in dunne reepjes.
- Schaaf de courgette met de kaasschaaf in dunne lange reepjes.
- Zet een (ijzeren) pan op hoog vuur en laat de roomboter smelten.
- Bak de struisvogelbiefstuk kort aan. (niet te lang anders wordt die taai)
- Voeg de courgette reepjes toe en roer regelmatig in de pan.
- Pers de knoflook er bij.
- Blus af met een flinke scheut tamari (zeker 4 el).
- Breng op smaak met keltisch zeezout.
Ook lekker met kip, kalkoen of verse tonijn.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten