- 200 gr gerookte kip- of kalkoenfilet (geräucherter Putenschinken)
- 1/2 bos peterselie (Petersilie)
- 1 rood, groen of gele paprika (Paprika rot, grün oder gelb)
- 1 ui of 3 lenteuien (1 Zwiebel oder 3 Frühlingszwiebel)
- 1/2 avocado (Avocado)
- 1/4 Venkel (Fenchel)
- 3 Augurken (Essiggurkerl)
- 2 gekookte eieren* (gekochte Eier)
- 1 EL pompoenpitten (Kürbiskerne)
- 3 EL olijfolie of pompoenpitolie (Olivenöl oder Kürbiskernöl)
- 2 EL appelazijn (Apfelessig)
- Keltisch zeezout en peper (Celtic Sea Salt und Pfeffer)
- Snijd de vleeswaren, de eieren en de groenten in kleine blokjes.
- Doe dit in een slakom.
- Snijd de peterselie fijn en voeg deze samen met de pompoenpitten toe.
- Breng de salade op smaak met olie, azijn, zout en peper.
* Eieren koken: doe 2 eieren in een pan met water, zodat de eieren helemaal bedekt zijn. Breng aan de kook. Vanaf het moment dat het water kookt zet je de wekker op 5 minuten. Daarna giet af en schrik de eieren af met koud water.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten